Direktori

Senarai direktori akan ditambah dari masa ke semasa.

~Produk Susu Formula~

~Produk Permainan~

   

Biomil
Anmum
Dumex
Nestle
WyethNutrition

Toys’R”Us
PlaySkool
Fisher Price

   

~Produk Pakaian/Penjagaan Bayi~

~Shopping Mall~

   

Johnson’s
Mead Johnson
Anakku
Fiffy
TollyJoy
PuppyWinks

Sunway Pyramid
Midvalley
Suria KLCC
Alamanda Putrajaya
IKEA
TESCO
The Mines

   

~Online Shopping~

 
   

MyPermataHati Shop
ChomelBox
UmmikuSayang Shop
SusuIbu Shop
FabulousMom
MomsLittleOnes
ModernMum
AdikBijak Shop
Blessed Mums
The Baby Loft

 
   
   
   

3 Responses to Direktori

  1. teratakrindu berkata:

    Salam, nak tanyalah, saya pun nak buat laman web yg cantik macam permata nih.
    1. macam mana nak buat menu yg ada kat atas tuh, kalau saya pilih display yng macam anda pun, cuma yg keluar cuma laman utama, menu yang lain seperti, about, directory dan contact tidak kelaur, atau saya tak tahu dimana nak menambah
    2. saya nak link yg cantik ke page anda, kalau boleh ada ikon macam anda masukkan AdikBijak dan sebagainya.. Macam mana anda cuba masukkan sebab saya cuba tapi tak berjaya.

    silalah lawati laman web saya http://teratakrindu.wordpress.com, saya juga akan emnual prodcut, kemungkinan toy2 spt spangebob, doremon dan sebagainya. harap dapat link ke laman web anda sedikit masa lagi

  2. ayu berkata:

    saya nak baby saya putih,
    sekarang saya hamil 2 bulan.
    ada apa2 cadangan untuk saya tak?
    sila email kpd saya,
    noraleya_ahmad@yahoo.com
    thanks,

    • mimi berkata:

      ayu ! untuk mendapat kan bayi yang putih anda mesti banyak kan meminum susu dan soya . selain itu , sentiasa menjaga pemakanan anda sepanjang kehamilan . bnyak kan memakan buah-buahan juga . .cuba lah lakukan ini semua . sesungguh nya ini hanya lah sebagai petua . .slanjut nya serah kan sahaja kepada allah . . moga ayu selamat melahirkan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: